15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ντου» στους συνδέσμους!

Για επιχείρηση-σκούπα στους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών ετοιμάζονται οι αρχές, ενώ… στήνουν μπλόκο και στο «Γ. Καραϊσκάκης», στα ματς της Εθνικής με τη Σλοβακία και το Λιχτενστάιν, προκειμένου να μην παρεισφρήσουν ακροδεξιά στοιχεία.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο Νίκος Δένδιας έχει ήδη προτείνει στον Σαμαρά την επιχείρηση-σκούπα σε συνδέσμους, επαναφέροντας μία πρόταση που έχει γίνει εδώ και καιρό, αλλά τότε το σχέδιο δεν είχε προχωρήσει. Πλέον, θεωρούνται ότι το τάιμινγκ είναι ιδανικό μετά την συντονισμένη επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, όπως «ξηλώθηκαν» αστυνομικοί που έκαναν τα στραβά μάτια στις εγκληματικές πράξεις των χρυσαυγιτών, είναι πιθανόν να γίνει το ίδιο με όργανα της τάξης που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις για τις οπαδικές συγκρούσεις, αλλά… σφυρίζουν αδιάφορα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Δένδιας έχει ήδη δώσει εντολή να ερευνηθούν παλιότερες δικογραφίες για οπαδούς με… γνωστή δράση.

Πέραν τούτου, σύμφωνα με το Goal, οι αναμετρήσεις της Εθνικής με τη Σλοβακία και το Λιχτενστάιν έχουν προκαλέσει… συναγερμό στις αρχές, οι οποίες παίρνουν τα μέτρα τους, φοβούμενες για παρουσία χρυσαυγιτών στο γήπεδο και ανάρτηση πανό με σχετικό περιεχόμενο. Έτσι, θα υπάρξει ειδική μέριμνα και αυστηρότατοι έλεγχοι, έτσι ώστε να μην περάσει κανένα πανό χωρίς να ελεγχθεί.

Πηγή:gazzetta

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα