22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο θρήσκος Ζοζέ Μουρίνιο

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο τεχνικός της Τσέλσι σε ιαπωνικό Μέσο Ενημέρωσης, καθώς μεταξύ άλλων γνωστοποίησε ότι είναι θρήσκος και πως προειδοποίησε τον Φρανκ Λάμπαρντ ενόψει της νέας σεζόν.

“Πριν από τα παιχνίδια ανοίγω την Βίβλο στο δωμάτιό μου και να διαβάζω για λίγα λεπτά. Αυτή η συνήθεια που μεταδίδει ένα θετικό αίσθημα”, αποκάλυψε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Στη συνέχεια έκανε γνωστό το διάλογο που είχε με τον Φρανκ Λάμπαρντ πριν από την έναρξη της σεζόν: “Όταν επέστρεψα το πρώτο πράγμα που είπα στον Λάμπαρντ, ο οποίος είναι φίλος μου, ήταν: ‘Είσαι σχεδόν 35 χρονών. Αν παραμένεις σε τοπ επίπεδο θα παίζεις, αλλιώς θα κάθεσαι στον πάγκο’. Μου απάντησε: ‘Μίστερ, σε γνωρίζω εννέα χρόνια. Καταλαβαίνω τι λες’. Αν υπάρχει κατανόηση ένας προπονητής και ένας παίκτης μπορούν να είναι φίλοι”.

Λίγο αργότερα προσέθεσε: “Υπάρχει μόνο ένας Ζοζέ Μουρίνιο σε αυτόν τον κόσμο. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί θέλουν να πάρουν τη θέση μου και να μιλήσουν αντί για μένα, χωρίς όμως να με γνωρίζουν καλά”.

Ο “Special One”, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε: “Όταν ήμουν στην Ρεάλ Μαδρίτης ήθελα να αποκτήσουμε τον Καγκάβα, αλλά πρώτη μου επιλογή θα ήταν ο Εζίλ. Ήμουν ειλικρινής μαζί του, δεν του έκρυψα τίποτα. Τελικά προτίμησε να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδεχομένως επειδή θα έπαιρνε περισσότερο χρόνο συμμετοχής”.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα