25.1 C
Thessaloniki
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Νεϊμάρ ναύλωσε αεροπλάνο για τη φίλη του! (pics)

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως έχει… τρελαθεί από έρωτα, μετά τα τελευταία του καμώματα. Ο ίδιος, ανταγωνίζεται τον Κριστιανο Ρονάλντο όχι μόνο στο ποιος είναι καλύτερος μπαλαδόρος, αλλά και ποιος είναι ο μεγαλύτερος καρδιοκατακτητής.

a1

Ο 22χρονος διέθνης άσσος του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε ιδιωτικό τζετ να παραλάβει τη σεξοβόμβα Soraja Vucelic, το μοντέλο με καταγωγή από τη Σερβία, ώστε να τον επισκεφθεί στη Βαρκελώνη.

a1

Η εφημερίδα Kurir αναφέρει ότι η 28χρονη Soraja και ο ποδοσφαιριστής γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Ίμπιζα και από τότε συζητάνε συχνά μέσω Skype.

a1

Και φαίνεται ότι τα πράγματα είναι σοβαρά για τον Νεϊμάρ, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, καθώς έστειλε ένα αεροπλάνο για να παραλάβει τη φίλη του και να τη φέρει κοντά του. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το τζετ του Νεϊμαρ, φορώντας μόνο τη… φανέλα του.

a1

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η Soraja φέρεται να πέταξε στη Βαρκελώνη και να έμεινε μαζί του για αρκετές ημέρες. Επιπλέον, το δημοσίευμα ανέφερε πως το ζευγάρι είχε κλείσει εισιτήρια πρώτης θέσης για τα τέλη Οκτωβρίου, με αεροπορική εταιρία, αλλά επειδή δεν μπορούσαν να μείνουν άλλο χώρια, ο Νεϊμάρ έστειλε ιδιωτικό τζετ για να την παραλάβει και να τη φέρει κοντά του, ακυρώνοντας τα εισιτήρια.

a1

Αξίζει να σημειωθεί πως η Soraja Vucelic έγινε δημοφιλής στα Βαλκάνια μετά τη συμμετοχή της στο Big Brother. Από τότε έχει  μεγάλο fan club.

a1

πηγή: protothema.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα