15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ορέστης Τσανγκ θα είναι ο παρουσιαστής της 82ης ΔΕΘ!

Τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστής της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα έχει ο Ορέστης Τσανγκ, γνωστός σε όλους μας από το δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor.

Ο Τσανγκ μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ online, τόνισε πως προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς στον Δήμο Θεσσαλονίκης. «Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Κίνα και επειδή έχω την καταγωγή μου από εκεί μπορώ να βοηθήσω και να δείξω πως μπορεί να υπάρξει γεφύρωση των δύο πολιτισμών αφού έχω γεννηθεί, έχω ζήσει και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη».

Όσον αφορά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την επιλογή του ο ίδιος είπε πως είναι φωνές που ξεπεράστηκαν αφού ο ίδιος όπως είπε έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και έχει την εμπειρία και την όρεξη να βοηθήσει.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το εάν θέλει να εμπλακεί με τα της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Τσανγκ τόνισε πως δεν είναι κάτι που σκέφτεται προς το παρόν αφού αυτό που θέλει να κάνει είναι να ασχοληθεί με τις εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην Κίνα, αφού έχει σπουδάσει γεωπόνος.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα