22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πάρτι στη Θεσσαλονίκη και με Έμινεμ;

Με μια εντυπωσιακή γιορτή ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2014 η Θεσσαλονίκη. Με πρωτοβουλία του κεντρικού δήμου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, για την υποδοχή του νέου έτους κατά το οποίο η Θεσσαλονίκη θα είναι Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας.

Το πάρτι θα στηθεί στη περιοχή του Λευκού Πύργο με πολλά events που αναμένεται να κατεβάσουν στην παραλία τη νεολαία και όχι μόνο.

Η γιορτή που θα στηθεί θα περιλαμβάνει πλήθος πολιτιστικών και μουσικών εκδηλώσεων που θα κρατήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι διοργανωτές κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για το πρόγραμμα της μεγάλης ημέρας, ενώ διαψεύδουν τις φήμες που είχαν διαρρεύσει ότι θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου κατά την αλλαγή του έτους.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στις σκέψεις της προέδρου του Thessaloniki2014, Μαρίας Πασχαλίδου και του αντιπροέδρου, Χρήστου Ελευθεριάδη, είναι να γίνει τριπλός εορτασμός της Πρωτοχρονιάς και απευθείας σύνδεση μέσω Skype, Με Σλοβενία και Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, στόχος είναι η υποδοχή της νέας χρονιάς να γίνει κανονικά στις 00.01 ώρα Ελλάδος και να ακολουθήσει μία ακόμη… αντίστροφη μέτρηση στη 01:00 ώρα Ελλάδος, με ταυτόχρονη σύνδεση με το Μάριμπορ της Σλοβενίας και μια δεύτερη, στις 02:00 ώρα Ελλάδος, με την Μπράγκα της Πρωτοβουλίας που είχε αναλάβει το τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας το 2012.

Ο ΈΜΙΝΕΜ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

Το μεγάλο στοίχημα των διοργανωτών του Thessaloniki 2014 ακούει στο όνομα Έμινεμ. Επιθυμία της οργανωτικής επιτροπής είναι ο παγκοσμίου φήμης ράπερ νε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία, εντός του 2014. Ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν γίνει και οι αρμόδιοι αναμένουν με αγωνία την απάντηση.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα