23.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παπούλιας σε Μπουτάρη: Πίνεις κανένα ποτηράκι;

Έναν ενδιαφέροντα διάλογο είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, λίγο πριν την έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, κ. Παπούλιας αστειεύτηκε και ρώτησε χαμογελώντας τον Γιάννη Μπουτάρη: «Πίνουμε κανένα ποτηράκι;». «Όχι, το “χω κόψει, δεν το πλησιάζω καν» απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος μάλλον αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση.

Παρών ήταν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτικώστας, ο οποίος είπε αστειευόμενος: «Εμείς πάντως το χτυπήσαμε νωρίτερα το τσιπουράκι μας», εννοώντας ότι μετά την πρωινή κατάθεση στεφάνων, ήπιαν ένα τσίπουρο, στο ΓΣΣ.

O κ. Παπούλιας ρώτησε επίσης τον Γιάννη Μπουτάρη»Πώς πήγε φέτος η σοδειά;». «Ήταν η χειρότερη των τελευταίων χρόνων, αλλά και σεις εκεί πέρα έμαθα δεν πήγατε καλά (σ.σ. στην Ήπειρο)» απάντησε ο κ. Μπουτάρης. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Κι έχω και τον Ιωάννου (σ.σ. οινοπαραγωγός) που μου κάνει παράπονα ότι πάνε οι αρκούδες και του τρώνε τα σταφύλια. Του είπα, βάλε καλύτερη περίφραξη για να φεύγουν». «Καλά του είπες» απάντησε ο κ. Παπούλιας κι έληξε ο σύντομος διάλογος των δύο αντρών.

Πηγή:thestival.gr

Powered by WPeMatico

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα