17.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρέδωσε το διαβατήριο ο Μαρινάκης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρήκε το χαμένο του διαβατήριο και το παρέδωσε στις αρχές λίγο πριν λήξει η προθεσμία που του είχε δοθεί.

Όπως είναι γνωστό, έπειτα από τη δίωξη που του ασκήθηκε για την υπόθεση του Noor 1, υπήρξε και διάταξη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πειραιά για απαγόρευσή εξόδου του από τη χώρα, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός να δίνει ο ίδιος χθες το «παρών» στο Δικαστικό Συμβούλιο που θα αποφανθεί για την επικύρωση ή μη της διάταξης.

Ωστόσο, η εκκρεμότητα που υπήρχε αφορούσε το διαβατήριο του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς του είχε ζητηθεί εν αναμονή της απόφασης να το παραδώσει στις αρχές. Σε πρώτη φάση είχε καταφέρει να εξασφαλίσει μια μικρή παράταση, αναφέροντας ότι το είχε χάσει, ωστόσο τελικά το βρήκε και το παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (όπου δίνει το «παρών» κάθε 1η του μηνός, για το σκάνδαλο που αφορά στο ποδόσφαιρο).

Η παράδοση του διαβατηρίου του Βαγγέλη Μαρινάκη ήρθε ουσιαστικά με τη λήξη της προθεσμίας που του είχε δοθεί. Θυμίζουμε ότι σε διαφορετική περίπτωση ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κινδύνευε με αυτόφωρο.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα