21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παραδόθηκε ο οπαδός πιστολέρο!

Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών παραδόθηκε την Παρασκευή ο 22χρονος τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 14ης Οκτωβρίου σε γνωστό κλαμπ στην οδό Υμηττού στο Παγκράτι, στο πλαίσιο συμπλοκής μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα και στη συνέχεια στον ανακριτή από όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε όταν ομάδα περίπου 10 ατόμων, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και μαρτυρίες ήταν οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας, εισήλθαν σε γνωστό κλαμπ στο Παγκράτι και συνεπλάκησαν με παρέα 2-3 θαμώνων που φέρονται να είναι οπαδοί αντίπαλης ομάδας.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος τούς ζήτησαν να αποχωρήσουν και τους οδήγησαν προς την έξοδο. Τη στιγμή του έντονου διαπληκτισμού, ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε 23χρονο υπάλληλο του μαγαζιού στην αριστερή πλάγια οσφυϊκή χώρα.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο, καταδίωξαν την ομάδα αυτών των ατόμων που επιχείρησε να διαφύγει και συνέλαβαν τελικά δέκα άτομα, εκ των οποίων επτά είναι Έλληνες ηλικίας από 20 έως 25 ετών και τρεις Αλβανοί ηλικίας από 21 έως 26 ετών.

Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, κάλυκες πυροβόλου όπλου, φυσίγγιο πυροβόλου όπλου διαμετρήματος, μία παραμορφωμένη βολίδα πυροβόλου όπλου και δύο συσκευασίες με σκόνη λευκού χρώματος βάρους 1,7 γραμμαρίων.

Έπειτα από έρευνα στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, μεταλλικά γκλοπ, μία σιδερογροθιά, μία μεταλλική ράβδος πολεμικών τεχνών κι ένας κάλυκας.

Πηγή:contra

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα