21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τους εκτέλεσε για τις σαπουνόπερες!

Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία πληροφοριών της Νότιας Κορέας, δέκα στελέχη του Εργατικού Κόμματος εκτελέστηκαν με εντολή Κιμ Γιονγκ Ουν επειδή παρακολουθούσαν… σαπουνόπερες!

a1

Οι νέες αυτές εκτελέσεις ανεβάζουν σε συνολικά 50 τον αριθμό των κυβερνητικών αξιωματούχων και μελών του στρατού της χώρας που έχουν χάσει τις ζωές τους λόγω του ηγέτη της Βόρειας Κορέας το 2014!

Όσον αφορά στο πως εκτελέστηκαν οι άτυχοι άντρες, πηγές αναφέρουν ότι πυροβολήθηκαν από εκτελεστικό απόσπασμα επειδή έβλεπαν σαπουνόπερες, είχαν δωροδοκηθεί και διότι μερικοί ήταν… γυναικάδες!

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Telegraph, η Bόρεια Κορέα απαγορεύει στους πολίτες της την παρακολούθηση ξένων εκπομπών, ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που «κατεβάζουν» παράνομα κινεζικές και νοτιοκορεάτικες σειρές. Φαίνεται, όμως, ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει… μάτια παντού και τιμωρεί σκληρά όσους δεν υπακούν στους νόμους και στις εντολές του, σοκάροντας με την απίστευτη σκληρότητά του την παγκόσμια κοινότητα.

Και μπορεί να μην έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των αξιωματούχων που έπεσαν νεκροί, ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα η εφημερίδα της Νότιας Κορέας «JoongAng Ilbo» ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εκτέλεσε έξι ανώτατους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και υπουργούς της κυβέρνησής του, με τον φόβο ότι αυτοί απειλούσαν την θέση του.

Ανάμεσα στους «εξαφανισμένους» αξιωματούχους της Βόρειας Κορέας είναι ο Ri Yong-gil, επικεφαλής του Λαϊκού Στρατού της χώρας, που έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τα τέλη Αυγούστου, ο Sim Chol-ho, υπουργός, αρμόδιος για τα Ταχυδρομεία και τις Τηλεπικοινωνίες, ο οποίος θεωρείται από τους στενούς συνεργάτες του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Ma Won-chun, διακεκριμένος αρχιτέκτονας στη χώρα, που η απουσία του στο πλευρό του ηγέτη, ο οποίος επισκέφθηκε κατασκευαστικά έργα πρόσφατα, ερμηνεύθηκε ως «ύποπτη». Επίσης «αγνοούνται» από την πολιτική σκηνή της χώρας, ο Chang Ung, ένας ανώτατος αξιωματούχος, που συνδεόταν στενά με τον θείο του Κιμ Γιονγ Ουν, ο οποίος συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2013 και αργότερα εκτελέστηκε με διαταγή του ανιψιού του.

πηγή: protothema.gr

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα