23 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τραγωδία στη Ρωσία!

Όταν «έσκασε» η είδηση πως ένα αεροσκάφος στην Ρωσία αγνοείται, το μυαλό όλων πήγε στο χειρότερο δυνατό σενάριο. Το οποίο τελικά επιβεβαιώθηκε: Το Antonov An-148, της αεροπορικής εταιρείας Saratov Airlines συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του.

«Το αεροσκάφος χάθηκε λίγο μετά την απογείωση»

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ αμέσως μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας.

Ο προορισμός του ήταν το Orsk, μια πόλη κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με το Καζακστάν.

Εντόπισαν το σημείο της συντριβής στην Ρωσία

Οι τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το rt.com, αναφέρουν πως το σημείο όπου συνετρίβη το ρωσικό αεροσκάφος έχει εντοπιστεί από αέρος. Και συγκεκριμένα στην εξοχή κοντά στη Μόσχα. Τις πληροφορίες αυτές έδωσε ένα μέλος της ομάδας διάσωσης στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

«Βρίσκεται στο έδαφος στην περιφέρεια Ramensky. Οι διασώστες δεν έχουν φτάσει ακόμη στο σημείο», δήλωσε ακόμη η πηγή. Νωρίτερα, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, ανακοίνωσε πως έστειλε πολυμελείς ομάδες διάσωσης στο σημείο της συντριβής.

Ξεκινούν άμεσα έρευνα!

Την ίδια ώρα, γίνεται γνωστό πως ρωσική επιτροπή ξεκινά άμεσα έρευνα γύρω από τις συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος στην Ρωσία. Ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών, Maksim Sokolov, μετέβη άμεσα στο σημείο της συντριβής, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Οι πληροροφίες για το σημείο της συντριβής και για τους επιβαίνοντες

Όπως μεταδίδει το rt.com, το αεροσκάφος που χάθηκε από τα ραντά είναι ένα Antonov An-148. Ανήκει στην αεροπορική εταιρεία Saratov Airlines. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετέφερε συνολικά 71 ανθρώπινες ψυχές: 65 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος.

«Το αεροσκάφος φέρεται να συνετρίβη έξω από το χωριό Argunovo στην Μόσχα«. Αυτό τόνισε νωρίτερα πηγή στο πρακτορείο Interfax. Η οποία συμπληρώνει: «Το πλήρωμα και οι επιβάτες δεν είχαν καμία ελπίδα«.

Αυτό είναι το μοντέλο του αεροσκάφους

Όπως προαναφέραμε, το αεροσκάφος είναι ένα Antonov An-148 της Saratov Airlines. Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια πτήση ενός ίδιου αεροσκάφους της συγκεκριμένης εταιρείας.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα