20.5 C
Thessaloniki
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ψήφισα ΝΑΙ, αλλά είμαι μ@@κας”

Την αυτοκριτική του έκανε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, γιατί επέλεξε να ψηφίσει ΝΑΙ. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον Γιώργο Παπαδάκη και εξήγησε τι συνέβη μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του, είπε χαρακτηριστικά: «Έφτασε η ώρα να πούμε αλήθειες και για να πω αλήθειες. Κάναμε μια κοινοβουλευτική ομάδα. Εδώ και 10 μέρες, είχα μπει σε μία διαδικασία. Είχα βάλει από τη μία μεριά ένα επαχθέστατο μνημόνιο και από την άλλη, αν δεν ψηφιστεί, έχουμε έξοδο, δηλαδή δραχμή»

Και συνέχισε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που καπνίζει. Δεν βγήκα από την αίθουσα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ρουφούσα τις κουβέντες και τις ζύγιζα μέσα μου. Δεν είμαστε έτοιμοι για το θέμα της εξόδου. Ακούστηκε από βουλευτές να ακολουθήσουμε την πρόταση Σόιμπλε. Ακούστηκαν τα επιχειρήματα και της Εθνικοποίησης της Τράπεζας της Ελλάδος. Τι θα γίνει με το ισοζύγιο των πληρωμών. Τι θα γίνει στο θέμα του δημόσιου χρέους. Βάλαμε όλα τα ζητήματα. Είδαμε ότι είμαστε σε μια κατάσταση μέσα, που ο εναλλακτικός δρόμος ήταν στον αέρα. Ψήφισα βάζοντας μέσα το συμφέρον μιας κοινωνίας που με έχει βγάλει τρεις φορές πρώτο.»

Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνησε: «Ο Μιχελογιαννάκης κωλοτούμπας δεν είναι. Είχα πει παλιά από μόνος μου τότε, πόσο μαλ@@ας είμαι που δυο χρόνια δεν ετοιμάστηκα για τη δραχμή»

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα