12.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Όργια στην Μύκονο με πολιτικούς και ναρκωτικά

Με πακιστανικά κινητά επικοινωνούσαν με τους «Εσκομπάρ» της Μυκόνου οι celebrities πελάτες του κυκλώματος, που έκαναν παραγγελίες κόκας, αλλά και καλλίγραμμων γυναικών για τα ξέφρενα πάρτι τους.
Η σπείρα έκανε χρυσές δουλειές και με VIP ξαπλώστρες στην Ψαρού και στις υπόλοιπες κοσμοπολίτικες πλαζ!

Ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ. «λιποθύμησε» με όσα κατέγραψε για την υπόθεση! Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα από πελάτες του κυκλώματος, οι οποίοι ήθελαν κοκαΐνη («κοτόπιτα» όπως έλεγαν), MDMA («μανιταρόπιτα») και σκανκ («χορτόπιτα»), και προχωρούσαν στην παραγγελία χρησιμοποιώντας κινητά από Πακιστάν και Μπανγκλαντές!

Το γεγονός αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, που εξιχνίασαν την υπόθεση, στο συμπέρασμα πως οι άνθρωποι που έπαιρναν τηλέφωνο για τις «εξυπηρετήσεις» είναι «βαριά» ονόματα (stars, μεγαλοεπιχειρηματίες κ.ά.) που λαμβάνοντας μέτρα προστασίας φρόντισαν να προμηθευτούν τα κινητά-φάντασμα προκειμένου να μην αφήνουν κανένα ίχνος.

Οι τρεις συλληφθέντες ως μέλη του κυκλώματος, οι οποίοι, όπως αποκάλυψε χθες η «Espresso», έχουν διασκεδάσει στο νησί των ανέμων με πασίγνωστο πολιτικό πρόσωπο -μεταξύ άλλων- αλλά και με πολύ γνωστή Ελληνίδα (διαζευγμένη), διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κόκας.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από καταγεγραμμένη συνομιλία, στην οποία έχει αποτυπωθεί η συνεννόηση ενός εκ των συλληφθέντων για συμμετοχή στη «μαφία» του νησιού προκειμένου να πουλήσει σε έναν τουρίστα (ονόματι Γουίλι) 15 γραμμάρια «κοτόπιτα». Η συνομιλία αυτή καταγράφηκε στις 15 Ιουλίου.

Επίσης σε πελάτη πολυτελούς ξενοδοχείου κοντά στην Ψαρού ο ένας από τους συλληφθέντες φέρεται ότι πούλησε δύο γραμμάρια κοκαΐνη και δύο γραμμάρια MDMA, αντί μεγάλου χρηματικού ποσού. Στην ογκώδη δικογραφία υπάρχει επιπλέον άλλο ένα «νταραβέρι», που αφορά την πώληση τριών γραμμαρίων άσπρης σκόνης και ενός γραμμαρίου MDMA σε ιδιοκτήτη πολυτελούς βίλας.

Όσον αφορά το «ντελίβερι» αιθέριων υπάρξεων, όπως προκύπτει από τηλεφωνικές συνομιλίες, ένας εκ των συλληφθέντων εμφανίζεται γκρινιάρης και απογοητευμένος για την «αποχώρηση» από τη συνεργασία των τριών γυναικών που φαίνεται πως έφερναν καλά λεφτά! Στο μεταξύ, ανάμεσα στις δραστηριότητες των δύο συλληφθέντων και κυρίως των δύο 34χρονων φέρεται ότι ήταν και η εξυπηρέτηση τουριστών που ήθελαν πρώτο τραπέζι στην πίστα γνωστών club της Μυκόνου ή και ξαπλώστρες δίπλα στους Έλληνες και ξένους celebrities!

Εξάλλου το κύκλωμα φέρεται ότι λειτουργούσε εταιρεία-βιτρίνα που αναλάμβανε να κάνει κρατήσεις σε καταλύματα αλλά και σε μαγαζιά του νησιού.

Κι όμως, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, υπήρξαν Έλληνες τουρίστες που ήταν διατεθειμένοι να βγάλουν από την τσέπη τους δεκάδες ευρώ προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση δίπλα στους VIP επισκέπτες της Μυκόνου στα εστιατόρια, στα νυχτερινά μαγαζιά και στις παραλίες του νησιού.

πηγή: Espresso

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα