15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άνδρας απήγαγε 5χρονο από νοσοκομείο και το αποκεφάλισε

Όταν η L.Adilakshmi πήγε να πάρει το γιο της από το κέντρο υγείας του Pokuru, της νοτιοανατολικής Ινδίας, όπου νοσηλευόταν το παιδί, δεν τον βρήκε εκεί. Όμως, δυστυχώς, λίγο μπορούσε εκείνη τη στιγμή να φανταστεί τη συγκλονιστική συνέχεια της ιστορίας. Ένας οικογενειακός φίλος τότε της είπε ότι νωρίτερα είχε δει τον 35χρονο Tirumala Rao μαζί με το παιδί, να κατευθύνονται προς το σπίτι του πρώτου.

Πηγαίνοντας στο σπίτι του 35χρονου, την περίμενε ένα φρικιαστικό θέαμα. Βρήκε το σώμα του γιου της στη γωνία ενός δωματίου και το κεφάλι του στην άλλη γωνία του ίδιου δωματίου, δίπλα σε ένα δοχείο με το αίμα του.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 35χρονος απήγαγε το μικρό αγόρι και στη συνέχεια το μετέφερε στο σπίτι του, όπου το απαγχόνισε κατά την διάρκεια μιας τελετής μαγείας, συνέλεξε το αίμα του σε ένα δοχείο και το ράντισε σε όλο το σπίτι.

Μόλις οι ντόπιοι πληροφορήθηκαν το περιστατικό, αφού λιντσάρισαν τον 35χρονο, δένοντάς τον σε ένα στύλο, ύστερα τον έλουσαν με κηροζίνη και του έβαλαν φωτιά. Κατά την διάρκεια του λιντσαρίσματος, ο Ράο φέρεται να είπε ότι μπορούσε να επαναφέρει στη ζωή το 5χρονο αγόρι.

Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν τον 35χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Μόλις αναρρώσει, θα πρέπει να υποβληθεί σε ανάκριση μετά την εξέταση της ψυχικής του κατάστασης από ψυχίατρο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα