15.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έκπληξη στο αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”

Μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το μεσημέρι όσους αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Fraport Greece, αποχαιρέτησε τους επιβάτες με ένα Farewell Concert στο χώρο αναχωρήσεων Β’ του αεροδρομίου προσφέροντας μία όμορφη τελευταία ανάμνηση από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

fryaua1
Η ΚΟΘ στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Η Fraport Greece ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Κ.Ο.Θ. στηρίζοντας το ιδιαίτερα σημαντικό έργο της συμβάλλοντας στην προώθηση και διάδοση του πολιτιστικού πλούτου της πόλης.

Η δράση αυτή αποτελεί μία από τις παρόμοιες εκδηλώσεις που ξεκινά να διοργανώνει η Κ.Ο.Θ. σε διάφορα σημεία της πόλης, σκοπεύοντας να δημιουργήσει μία νέα σχέση με το κοινό εντάσσοντας τη συμφωνική μουσική στην καθημερινότητα όλων.

fryaua3
Έλληνες και ξένοι επιβάτες χειροκροτούν ενθουσιασμένοι την ορχήστρα

Την Κ.Ο.Θ. διηύθυνε ο Αθανάσιος Σουργκούνης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποσπάσματα από την «Κάρμεν» του Μπιζέ, τον «Γουλιέλμο Τέλλο» του Ροσσίνι και τη «Λίμνη των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι. Μαζί με την Κ.Ο.Θ. και ο βαρύτονος Άκης Λαλούσης που ερμήνευσε το εντυπωσιακό «Τραγούδι του Ταυρομάχου».

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα