15.7 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έκρυψε τη γυναίκα του σε βαλίτσα

Έκπληκτοι έμειναν οι συνοριοφύλακες της Πολωνίας με την ανακάλυψη που έκαναν όταν αποφάσισαν να ελέγξουν τις αποσκευές ενός Γάλλου, που θα ταξίδευε με τρένο από τη Μόσχα για τη Νις.

Ανοίγοντας, λοιπόν, τη βαλίτσα, οι αστυνομικοί είδαν μπροστά στα μάτια τους μια 30χρονη Ρωσίδα, που είχε «βολευτεί» στη μεγάλη βαλίτσα, την οποία ο Γάλλος παρουσίασε ως τη σύζυγό του.

«Οι ξένοι χρησιμοποιούν ό,τι μέσο μπορούν να φανταστούν για να περάσουν τα σύνορα, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο» είπε ένας εκπρόσωπος τη συνοριοφυλακής της Πολωνίας.

Αρχικώς, έλαβαν μια ειδοποίηση για μια ασυνήθιστα μεγάλη αποσκευή από την αστυνομία της Ρωσίας και όταν άνοιξαν την εν λόγω βαλίτσα ο Γάλλος είπε: «Γεια σας, και αυτή είναι η γυναίκα μου».

Αν και δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες γι’ αυτή τους την κίνηση, οι δυο νυμφευμένοι, απελάθηκαν και επέστρεψαν στη Ρωσία με τον εκπρόσωπο της συνοριοφυλακής να αποκαλύπτει, πως μιας και η γυναίκα είναι σύζυγος Γάλλου, έχει το δικαίωμα να ζητήσει βίζα βάσει της Συνθήκης Σένγκεν και θα αρκούσε απλά να κάθεται δίπλα στον άντρα της και όχι κλεισμένη σε βαλίτσα.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα