20.5 C
Thessaloniki
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους 3 μακελάρηδες

Μένει δίπλα στο θέατρο Bataclan και λίγες ώρες πριν τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους 3 τρομοκράτες που έσπειραν τον θάνατο στην συναυλία.

Ο Κριστόφ (δεν είπε ολόκληρο το όνομα του για λόγους ασφαλείας), καθόταν σε μία ταράτσα κοντά στο Bataclan. Περίπου στα 20 μέτρα απόσταση εντόπισε ένα μαύρο Volkswagen Polo με βελγικές πινακίδες που κινούνταν παράξενα στον δρόμο.

Μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «Le Figaro»ω ο Κριστόφ αποκάλυψε «Ο οδηγός του φαινόταν ότι προσπαθούσε να παρκάρει το όχημα, σε ένα πολύ μικρό χώρο. Φαινόταν ο οδηγός να μην μπορεί να οδηγήσει καλά». Επειδή το αυτοκίνητο ήταν λάθος παρκαρισμένο, πλησίασε ο Κριστόφ το όχημα.

«Οταν τους χτύπησα το τζάμι, δεν άνοιξαν το παράθυρο. Μου φαινόντουσαν βρώμικοι. Έμοιαζαν σαν να είχαν πάρει ναρκωτικά. Οι 3 άνδρες έμειναν στο αυτοκίνητο, με αναμένη την μηχανή. Εκείνη την ώρα πέρασε ένα περιπολικό της Αστυνομίας, αλλά δεν σταμάτησε για τα παράνομα παρκαρισμένο Polo» λέει χαρακτηριστικά.

Δύο ώρες μετά, ο Κριστόφ ήθελε να πάει στο σπίτι του. Τότε άρχισαν να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες για τις εκρήξεις στο Σταντ ντε Φρανς. Αμέσως προσπάθησε να ειδοποιήσει τις Αρχές, αλλά οι γραμμές ήταν μπλοκαρισμένες.

«Κάλεσα περίπου 80 φορές την Αστυνομία, προσπαθώντας να τους αναφέρω για το ύποπτο Polo, αλλά δεν μπορούσα να βρώ γραμμή, ήταν κατειλημένες συνέχεια. Λίγα λεπτά αργότερα, οι άνδρες βγήκαν από το όχημα και πήγαν προς το Bataclan, μπαίνοντας μέσα στην αίθουσα της συναυλίας.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα