20.4 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αγωγές κατά Μαρινάκη ετοιμάζει το Μαξίμου

Σκληρή επίθεση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κατά του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης – Κλιμακώνεται η κόντρα των δύο πλευρών.

Αστραψε και βρόντηξε κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, προαναγγέλλοντας μάλιστα αγωγές και μηνύσεις κατά του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης για τα συκοφαντικά -όπως τα χαρακτήρισε- δημοσιεύματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ήδη έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες «και σκοπεύουμε να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή τόσο κατά του Κυρίου Μαρινάκη όσο και κατά του κυρίου Κουρτάκη ο οποίος με εκβιαστικά δημοσιεύματα προαναγγέλει με τρόπο που θυμίζει εκβιαστή του χειρίστου είδους δήθεν αποκαλύψεις».

«Τα άθλια δημοσιεύματα τόσο του ‘Βήματος’ όσο και των ‘Παραπολιτικών’ δεν θα μείνουν αναπάντητα. Όπως και κανένα άλλο συκοφαντικό δημοσίευμα στο εξής», διεμήνυσε ο κ. Τζανακόπουλος και με αφορμή το τηλεφώνημα το οποίο δέχθηκε από τον εφοπλιστή, πρόσθεσε σε αυστηρό τόνο:

«Ο κ. Μαρινάκης πρέπει να το βάλει καλά στο μυαλό του ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε απειλείται, ούτε έχει συνηθίσει να συνομιλεί με όρους νύχτας. Του ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται, ούτε ντιλάρει με επιχειρηματίες».

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα