21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αθώοι οι ΠΑΟΚτσήδες!

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 11 οπαδοί του ΠΑΟΚ για τη συμπλοκή με οπαδούς του Ηρακλή που πραγματοποιήθηκε πριν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση των δύο ομάδων, στις 16 Οκτωβρίου 2016.

Οι νεαροί κάθισαν στο εδώλιο του δικαστηρίου με τις κατηγορίες της “απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης”, “διατάραξης κοινή ειρήνης” και παραβάσεων των νόμων περί όπλων και περί αθλητικής βίας.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων μόνο για διατάραξη κοινής ειρήνης ενώ το δικαστήριο τους αθώωσε επειδή έκρινε ότι δεν τέλεσαν κανένα από τα αδικήματα, που περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο. Στις απολογίες του, οι νεαροί παραδέχτηκαν ότι βρέθηκαν στη γύρω περιοχή, πηγαίνοντας προς το γήπεδο, αλλά αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Οι μάρτυρες αστυνομικοί, του τμήματος Αθλητικής Βίας, κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τους  οπαδούς του ΠΑΟΚ, κατά την αποχώρηση τους από την οδό Μητροπολίτου Γενναδίου, όπου προηγήθηκε συμπλοκή με οπαδούς του Ηρακλή, έξω απ’ το σύνδεσμο της «Αυτόνομης Θύρας 10». Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε περισσότερα από ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα