13.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκρηξη στο μαγαζί του Μητρόπουλου! (video)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/11) στο ενεχυροδανειστήριο που διατηρούσε ο Τάσος Μητρόπουλος στην Καλαμάτα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 3 το πρωί στην οδό Σταδίου στην πόλη της Μεσσηνίας και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές αλλά και σε δύο οχήματα, καθώς και σε πέντε παρακείμενα καταστήματα.

Παράγοντες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας από την Τρίπολη βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης, λίγες ώρες μετά, όπως και ο Τάσος Μητρόπουλος με την Νένα Χρονοπούλου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Σήμερα (21.11.2013) πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, προκλήθηκε έκρηξη από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος είχε τοποθετηθεί έξω από κατάστημα-ενεχυροδανειστήριο και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών στο κατάστημα, σε δύο (2) οχήματα και σε πέντε (5) παρακείμενα καταστήματα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. Υλικές ζημιές έχουν σημειωθεί σε 8 μαγαζιά ενώ από θαύμα δεν υπάρχει ούτε τραυματισμός αφού εκείνη την ώρα η κίνηση είναι έντονη λόγω των νυχτερινών μαγαζιών της περιοχής. Τα βέβαιο είναι ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό ενώ στο σημείο περιμένουν ειδικό κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής από την Αθήνα».

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα