22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτο το θράσος των Τούρκων!

Ξεπερνώντας τα όρια του θράσους, ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Γιγκίτ Μπουλούτ εκτοξεύει κάθε μέρα και μία απειλή κατά της Ελλάδας, αναζητώντας αφορμές για να προκαλέσει.

Μέσω του Παρατητηρίου της Στοκχόλμης έγινε γνωστό ότι στην χθεσινή συνέντευξή του στο κρατικό τουρκικό κανάλι TRT, όπου υποστήριξε πως ο Ταγίπ Ερντογάν δεν θα διστάσει να δώσει εντολή για χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο εάν γίνει προσπάθεια έρευνας ή εξόρυξης στην κυπριακή ΑΟΖ, έκανε και ειδική αναφορά στα Ίμια: “Προκαλεί την Ελλάδα να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα της Τουρκίας, τολμώντας να πατήσει έστω κι ένα πόδι στα Ίμια, και προειδοποιεί ότι ο τουρκικός στρατός θα υπερασπιστεί τις βραχονησίδες μέχρι θανάτου, όταν δοθούν διαταγές από τον Ερντογάν”, σημειώνεται μεταξύ άλλων στο Twitter.

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Στην ίδια συνέντευξη στο TRT o Μπουλούτ ανέφερε. σύμφωνα με το sigmalive που επικαλείται το ΚΥΠΕ, ότι “η ΕΝΙ προσπαθεί να μπει στην ΑΟΖ της Κύπρου με δύο ιταλικές φρεγάτες και για τρεις εβδομάδες το τουρκικό ναυτικό δεν το αφήνει να πάει…Βλέπετε το θράσος; Οι Ελληνοκύπριοι τους δίνουν τον διαγωνισμό και οι ιταλικές φρεγάτες έρχονται και προσπαθούν να βάλουν το γεωτρύπανο μέσα στα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Εάν έχετε το θάρρος μπείτε. Το λέω καθαρά.

Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια, προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας (ο Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα. Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι’ αυτό”, πρόσθεσε.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα