22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτο: “Φρένο” στο Survivor 2

«Φρένο» στην προγραμματισμένη πρεμιέρα του Survivor 2 για τις 14 Ιανουαρίου βάζει ο ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, ο ΣΚΑΪ δεν θα ξεκινήσει την προβολή του 2ου κύκλου του Survivor στις 14 Ιανουαρίου, λόγω «ανοιχτών θεμάτων» που οφείλονται στις υπόλοιπες παραγωγές της εταιρείας «Acun Medya».

Με άλλα λόγια, λόγω Τελικών «The Voice», «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και «My Style Rocks», πολλές εκκρεμότητες για την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης έμειναν πίσω. Αποτέλεσμα; Να μην υπάρχει χρόνος να προετοιμαστούν τα πάντα.

Έτσι, ο ΣΚΑΪ αναμένεται να αναβάλλει την πρεμιέρα για μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, υπό την προϋπόθεση να μην υπάρξουν νέα προβλήματα προς επίλυση. Διότι σε αυτήν την περίπτωση, πιθανότατα θα υπάρξει νέα αναβολή.

Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική αλλαγή που «μαγειρεύεται» όσον αφορά στο Survivor. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Τούρκος παραγωγός αφήνει «στον αέρα» το Survivor Πανόραμα, καθώς ο ίδιος δε μοιάζει να ενθουσιάζεται με την ιδέα της εκπομπής.

Έτσι, ξεκαθάρισε στο κανάλι του Φαλήρου ότι στην περίπτωση που θέλει να την προβάλλει και φέτος, θα πρέπει να την κάνει… εσωτερική παραγωγή.

Κάτι σα να λέμε με δικά του έξοδα…

Για να δούμε, πότε θα καταφέρει το «Survivor 2» να κάνει πρεμιέρα;

πηγή: dailymedia.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα