21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απετράπη χτύπημα στο «παρά πέντε»!

Φως στις βαθύτερες πτυχές του τρομοκρατικού χτυπήματος που εκτιμάται ότι σχεδιαζόταν για τις 4 Οκτωβρίου επιχειρούν να ρίξουν οι διωκτικές αρχές.

Τα ευρήματα από τη γιάφκα στο Βύρωνα που αποκάλυψαν και τελικά απέτρεψαν χτύπημα, βρίσκονται στο μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ως φερόμενοι στόχοι εξετάζονται τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ ή κάποιοι από τους επιχειρηματίες και εφοπλιστές που παρακολουθούσε η τρομοκρατική ομάδα.

Πηγές από την αντιτρομοκρατική, μάλιστα, συνδέουν άμεσα τον 30χρονο και τα άλλα άγνωστα μέχρι στιγμής μέλη της ομάδας του με τους συνεργούς του συλληφθέντα Νίκου Μαζιώτη.

Ο 30χρονος που συνελήφθη στο Βύρωνα, αρνείται να πει οτιδήποτε, γι’ αυτό δεν έχουν βρεθεί τα στοιχεία του, αφού και δακτυλοσκοπικά προκύπτει ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Οπότε, αναμένεται η άδεια του εισαγγελέα, προκειμένου οι αρχές να προχωρήσουν στην αναγνώρισή του, μέσω βιομετρικών δεδομένων.

Στον υπό κράτηση ύποπτο ασκήθηκε χθες βράδυ ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και άλλα κακουργήματα, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή.

πηγή: real.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα