14.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο δολοφόνος των δημοσιογράφων

Να αυτοκτονήσει αποπειράθηκε, λίγες ώρες μετά το διπλό φονικό, ο δολοφόνος της δημοσιογράφου Άλισον Πάρκερ και του κάμεραμαν Άνταμ Γουάρντ στην Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτή την ώρα η καταστασή του θεωρείται «πολύ κρίσιμη», αφού αυτοπυροβολήθηκε, όταν κατάλαβε πως ο κλοιός γύρω του στευνεύει. Όλες οι δυνάμεις της αστυνομίας καταδίωκαν τον 41χρονο Βέστερ Λι Φλάναγκαν, που περιγράφεται ως «δυσαρεστημένος», πρώην εργαζόμενος του καναλιού.

Το απίστευτο είναι πως ο δράστης συνέχιζε την «απευθείας μετάδοση» του διπλού φόνου, καθώς πόσταρε βίντεο αμέσως μετά την δολοφονία στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ αναφερόμενος στην νεκρή δημοσιογράφο, έγραψε «Η Άλισον έκανε ρατσιστικά σχόλια». Άμεσα ο λογαριασμός του έγινε ανενεργός από το Twitter, ενώ η αστυνομία εντόπισε και το αυτοκίνητό του.

Ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν ο Δεύτερος, όπως είναι το όνομά του, έχει εργαστεί στο παρελθόν για το WDBJ ως ρεπόρτερ, ενώ ήταν γνωστός με το όνομα Bryce Williams, που χρησιμοποιεί και στα κοινωνικά δίκτυα. Λίγες ώρες μετά το φόνο, και ενώ η αστυνομία τον είχε ήδη κατατάξει ως βασικό ύποπτο και τον κυνηγούσε, εκείνος άρχισε να ποστάρει στο λογαριασμό του στο Twitter. Μεταξύ των ποστ του, ανέβασε και δύο βίντεο που έδειχναν τον ίδιο να πλησιάζει τα θύματά του, να περιμένει πολύ κοντά τους και κατόπιν να πυροβολεί!

«Η Άλισον έκανε ρατσιστικά σχόλια» έγραψε και ακόμα «Την προσέλαβαν μετά από αυτό;;; Ο Άνταμ πήγε σ’ αυτή από ‘μενα, ενώ δουλεύαμε μαζί!!! Κατέγραψα τους πυροβολισμούς, δείτε στο facebook». Ο λογαριασμός του απενεργοποιήθηκε λίγα μόλις λεπτά αργότερα.

Τα θύματα του δράστη είναι η Αλισον Πάρκερ και ο κάμεραμαν Ανταμ Γουάρντ, οι οποίοι τη στιγμή του εγκλήματος είχαν συνδεθεί ζωντανά με την εκπομπή για την οποία εργάζονταν για να καλύψουν ένα θέμα τουριστικού περιοεχομένου. Η 24χρονη Πάρκερ φαίνεται να συνομιλεί με μία γυναίκα, ωστόσο τις στιγμές ηρεμίας «διαλύουν» επτά πυροβολισμοί. Αμέσως μετά η δημοσιογράφος και η καλεσμένη της προσπαθούν να καλυφθούν, ενώ ακούγονται οι κραυγές αγωνίας της Πάρκερ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα πλάνα που μεταδίδονται γίνονται ασταθή, καθώς και ο 27χρονος εικονολήπτης έχει «χτυπηθεί» από τις σφαίρες του δράστη

Η παρουσιάστρια της εκπομπής στο στούντιο τρομαγμένη και με ανοιχτό το στόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά το μόνο που καταφέρνει να ψελλίσει είναι: «δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς έχει συμβεί».

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα