18.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποχώρηση- «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ!

Εκτός ΣΚΑΪ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, η οποία μετά από 5 χρόνια συνεργασίας με το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζεται να γυρίσει για τα καλά σελίδα στην επαγγελματική της ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην εντάξει σε κάποιο πόστο τη Μάγδα μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, με αποτέλεσμα η ίδια να αναγκαστεί να αποχωρήσει αφού πλέον δεν υπήρχε κάποιο project διαθέσιμο.

Οι δύο πλευρές τερμάτισαν από κοινού τη συνεργασία τους, καθώς ούτε η δημοσιογράφος φάνηκε να «πολεμά» για μια θέση στον ΣΚΑΪ.

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά, πάντως, είναι το γιατί το κανάλι του Φαλήρου δεν αξιοποίησε -και αργότερα δεν διεκδίκησε- ένα πρόσωπο που όσες φορές κλήθηκε να αναλάβει… εκτάκτως καθήκοντα στον τομέα της ενημέρωσης του σταθμού, κατάφερε να βγάλει το κανάλι ασπροπρόσωπο, με τα νούμερα τηλεθέασης να ξεπερνούν το 40%.

Αυτό που έχει σημασία, πάντως, είναι το γεγονός πως η Μάγδα Τσέγκου φέρεται να έχει δεχτεί ήδη μια νέα τηλεοπτική πρόταση η οποία λέγεται πως είναι άκρως δελεαστική…

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα