16.6 C
Thessaloniki
Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024

Αυτός είναι ο ήρωας ανθυπασπιστής που έκανε το πανελλήνιο να δακρύσει…!

Ελευθέριος Ευαγγέλου: Αυτός είναι ο ήρωας ανθυπασπιστής που έκανε το πανελλήνιο να δακρύσει…!Ο ναυτίλος (χειριστής ραντάρ επιφανείας) ανθυπασπιστής Ελευθέριος
Ευαγγέλου που κηδεύτηκε σήμερα μόλις τον περασμένο Νοέμβριο έκλεισε τα 35 του χρόνια. Έφυγε τόσο άδικα και τόσο νέος από τη ζωή αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και την οκτάχρονη κόρη τους.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Όλοι τους περιγράφουν έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ την οικογένεια και τους φίλους του, δεν το έβαζε ποτέ κάτω και ήταν μαχητής. Δυστυχώς, σε αυτή τη μάχη ο Ελευθέριος Ευαγγελίου δεν τα κατάφερε.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε αιφνιδίως στη νησίδα Κίναρο, δυτικά της Λέρου, νησί καταγωγής των γονιών του κι ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς για διακοπές κατά τη θερινή περίοδο.

Ο 35χρονος αξιωματικός αγαπούσε τη δουλειά του. «Δεν το θεωρούσε επικίνδυνο. Όταν αγαπάς κάτι δεν το θεωρείς επικίνδυνο αλλιώς δεν θα το έκανες», τόνισε σε ιστοσελίδα ο θείος του κ. Κωνσταντίνος Γκαβέας.
Την αγάπη του αυτή, άλλωστε, αποτυπώνουν και οι αναρτήσεις του αδικοχαμένου χειριστή στην προσωπική του σελίδα στο facebook με μία από τις τελευταίες του να προκαλεί ανατριχίλα.

Συγκεκριμένα, στις 30 Ιανουαρίου, ο Ελευθέριος Ευαγγέλου είχε αναρτήσει μία φωτογραφία από το μνημείο με τα ονόματα των πεσόντων του Πολεμικού Ναυτικού υπέρ της πατρίδας.

Σε ένα ακόμη τραγικό παιχνίδι της μοίρας, δέκα χρόνια μετά τους τρεις νεκρούς μας στα Ίμια, τον υποπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό, έμελλε σε αυτή τη λίστα να προστεθεί και το δικό του όνομα.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα