23 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βόμβα στο Survivor

Δύο παίκτες του Survivor βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο μακριά από την παραλία και το …τελικό έπαθλο.

Το παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία και η μία αλλαγή ακολουθεί την άλλη για να τηρηθούν οι χρόνοι των γυρισμάτων και να είναι όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό. Απόψε το βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα δούμε τους Διάσημους και τους Μαχητές να διαγωνίζονται για να κερδίσουν το τελευταία έπαθλο επικοινωνίας του Survivor.

Ποιοι θα είναι αυτό; Η δυνατότητα βίντεο – κλήσης με τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για δύο αποχωρήσεις από το Survivor και έτσι δύο παίκτες κοιμούνται ήδη στο ξενοδοχείο και όχι στην παραλία… Ποια είναι όμως τα πιο πιθανά ονόματα;

«Υπάρχουν πολλά που ακούγονται, εγώ θα σας πω τα σίγουρα. Ότι 25 του μήνα φεύγουν όλοι από τον Άγιο Δομίνικο, που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή έχουν ήδη γίνει γυρίσματα και ήδη υπάρχουν δύο αποχωρήσεις. Στο ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο υπάρχουν δύο παίκτες που έχουν βγει από το Survivor. Ποιοι είναι αυτοί; Θυμάστε που σας έλεγα πως ακούσαμε ότι αποχωρεί ο Σπαλιάρας; Τώρα ακούγεται και για Χρανιώτη, ακούγεται και για Βαλαβάνη, δεν μπορούμε λοιπόν να πούμε με σιγουριά όνομα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουν γυριστεί δύο αποχωρήσεις, δύο παίκτες είναι στο ξενοδοχείο, αλλά ακούγονται πολλά για τα ονόματα» ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του La biri biri.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα