13.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιατί ο Chris Martin έχει πιάσει το νόημα! (pics)

Στα 37 του ο frontman των Coldplay έχει καταφέρει να κάνει δυο από τις πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood να «σφάζονται» στα πόδια του.

Εδώ και 3 μήνες, αρχές Σεπτέμβρη ήτανε θαρρώ, που ο Chris Martin και η Jennifer Lawrence έγιναν ζευγάρι. Στα 37 του, φρεσκοχωρισμένος καθώς είχε ανακοινώσει το διαζύγιο του τον Μάρτιο του 2014, σκέφτηκα πως πέτυχε διάνα με την 24χρονη Οσκαρική ηθοποιός, η οποία λίγους μήνες πιο πριν είδε τον εαυτό της όπως την γέννησε η κυρία Lawrence στο Fappening.

Παρένθεση: Jennifer Lawrence και όλες εσείς που γδυθήκατε στο Fappening. ΟΚ, τραβήξατε τις φώτο, τις στείλατε και όλα ωραία. Γιατί στο όνομα του Κυρίου τις αποθηκεύετε; Για να τις περάσετε από γενιά σε γενιά ή για το οικογενειακό σας album; Πιστεύω κιόλας πως ο Martin μπορεί να έπεισε την Lawrence να τραβήξει τις φωτογραφίες για να δει πρώτα αν του κάνει πριν χωρίσει!

Και μετά την παρένθεση επιστρέφω στον «δάσκαλο» Martin. Αφού από τη μια βρήκε κάτι καινούργιο να ασχοληθεί πεθύμησε και λίγο σπιτικό φαγητό. Γιατί καλή χρυσή και άγια η Lawrence αλλά γιαπράκια στον Chris δεν παίζει να έφτιαξε. Τι σκέφτηκε τότε ο τιτάνας; 

Να αγοράσει σπίτι απέναντι από την πρώην γυναίκα του,Gwyneth Paltrow.Η δικαιολογία του ήταν για να βλέπει τα παιδιά,

αλλά όλοι ξέρουμε πως το σχέδιο του ήταν απλό. Και την σύζυγο και το αίσθημα.

Οπότε, άρχισε να σουλατσάρει απέναντι στης Gwyneth βλέποντας τα παιδιά του και τρώγοντας (πιθανόν και κάτι άλλο γιατί 11 χρόνια παντρεμένοι ήταν) σαν άνθρωπος και μετά πήγαινε και στο σπίτι του και άραζε με την Jennifer Lawrence απολαμβάνοντας τα 13 χρόνια διαφοράς που έχουν.

Όταν όμως είδε πως «σφίγγουν τα γάλατα», ο Chris απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο έξυπνος είναι, σαν σουρικάτα (πανέξυπνα ζώα). Σκέφτηκε «Εδώ κατάφερα να κάνω τους Coldplay ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα στον κόσμο με 4 τραγούδια τόσα χρόνια, δεν θα τα φέρω βόλτα με δυο γυναίκες;».

Πήγε για φαγητό με την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά τους, δείχνοντας της πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο σπίτι και στην αγκαλιά της. Κάποια στιγμή. Όχι αύριο-μεθαύριο. Η 42χρονη Gwyneth το πίστεψε (να σημειωθεί πως ούτε σε δικηγόρο δεν έχουν πάει για το διαζύγιο γιατί προφανώς και το οργάνωνε καιρό το σατανικό του σχέδιο ο Chris) και περιχαρής συνεχίζει να στηρίζει τον Obama και το Δημοκρατικό Κόμμα.Το προχώρησε τόσο που άφησε να διαρρεύσει στον Tύπο πως χώρισε κιόλας,

αλλά ένας φίλος του (ο οποίος κράτησε και την ανωνυμία του γιατί είναι τσάκαλος σαν τον φίλο του) αποκάλυψε την αλήθεια.

Τι έκανε με την Lawrence; Την κάλεσε σπίτι του, με καμιά 20αριά paparazzi από έξω να έχουν στήσει καρτέρι, όπου την καθησύχασε πως για χάρη των παιδιών βλέπει την πρώην (;) του. Και επειδή την αγαπάει θα την συνοδεύει και στην πρεμιέρα του  Mockinjay στο λονδίνο. Ή έτσι την έκανε να πιστεύει γιατί χλωμό το κόβω…

Έτσι, ο Martin έστρεψε τις δυο οσκαρικές ηθοποιούς την μια κόντρα στην άλλη (η νικήτρια των playoff πάει τελικό) αφήνοντας τες να αποφασίσουν ποια θα τον έχει(!). Ουσιαστικά τις έκανε να τον παρακαλάνε από το πουθενά και εκείνος πήγε να πιει τα ποτάκια του με την ηθοποιό Sara Foster. Ναι, βρήκε και τρίτη ο γίγαντας. Γιατί μπορεί. Εδώ με αυτό το πρόσωπο (δεν τον λες και κούκλο) έκανε δυο ομολογουμένως όμορφες γυναίκες να «σφάζονται»!

Οι φήμες πως ο Chris Martin μπορεί να πουλήσει ψυγείο σε Εσκιμώους ελέγχονται ως ανακριβείς. Ακόμη τουλάχιστον.

Kαι ναι. Αυτός ο τύπος.

a1

Τα έχει ταυτόχρονα με αυτές τις γυναίκες! Και τον παρακαλάνε κιόλας.

a1

H Jennfer Lawrence

a1

H Gwyneth Paltrow

Και “ψήνει” και αυτήν.

a1

Sarah Foster

Πηγή: Followme.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα