15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεκάδες ποδήλατα στα αζήτητα στην Ασφάλεια Βόλου!

Έκκληση στους ιδιοκτήτες ποδηλάτων που εκλάπησαν ή τα έχασαν απευθύνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου, ζητώντας τους να πάνε στον χώρο στάθμευσης του μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας για να αναγνωρίσουν κάποια από τα δεκάδες εγκαταλειμμένα ποδήλατα που έχουν βρεθεί κατά καιρούς!

Μια αποθήκη στο πάρκινγκ του κτιρίου έχει μετατραπεί σε… αποθήκη ποδηλάτων, καθώς έχουν μεταφερθεί εκεί γύρω στα 50 ποδήλατα που παρελήφθησαν από διάφορα σημεία του Βόλου. Άλλα είναι προϊόντα κλοπής και άλλα… ξεχασμένα από τους ιδιοκτήτες τους. Η Αστυνομική Διεύθυνση οφείλει να τα φυλάει για 12 μήνες, αλλά την ερχόμενη Παρασκευή θα παραδοθούν στον ΟΔΔΥ και θα βγουν σε πλειστηριασμό.

Γι’ αυτό, η Ασφάλεια καλεί όσους έχουν χάσει ποδήλατο να επισκεφθούν το κτίριο προσκομίζοντας αποδεικτικά στοιχεία, όπως η απόδειξη αγοράς όπου αναγράφεται και ο αριθμός πλαισίου ή, έστω, κάποια φωτογραφία, ώστε να τα παραλάβουν εφόσον τα αναγνωρίσουν. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι τα περισσότερα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα