23 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δύσκολες ώρες για Μπρους Γουίλις

Είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους και αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Τις τελευταίες μέρες όμως τα πράγματα για εκείνον δεν φαίνεται να πηγαίνουν πού καλά, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως βιώνει έναν αληθινό εφιάλτη. Ο λόγος για τον Μπρους Γουίλις, ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική του Μονάχου.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ πάσχει από πάρεση προσωπικού νεύρου ή αλλιώς παράλυση Bell.

Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι η αιφνίδια αδυναμία ή παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου, πράγμα που καθιστά δύσκολο το χαμόγελο ή το κλείσιμο του ματιού, η δυσκολία των εκφράσεων, ο πονοκέφαλος και η αίσθηση πιο δυνατού ήχου από το αυτί της πληγείσας πλευράς. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς αναρρώνουν πλήρως από την παράλυση Bell με φαρμακευτική αγωγή κορτιζόνης.

Αν και η θεραπεία είναι πολύ ακριβή, σύμφωνα με την Espresso, ο Μπρους Γουίλις την ολοκλήρωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η συνηθέστερη αιτία της παράλυσης Bell φαίνεται ότι είναι ο ιός του απλού έρπητα, της ανεμοβλογιάς, η λοιμώδης μονοπυρήνωση, αλλά και η μεγάλη πίεση και το στρες. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα την ίδια πάθηση εμφάνισε και ένας από τους καλλιτεχνικούς μάνατζερ της Μοντόνα, ο οποίος νοσηλεύτηκε επίσης στην κλινική του Μονάχου.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα