22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίθεση με όπλο στα κεντρικά του Youtube!

Συναγερμός σήμανε στα κεντρικά γραφεία του YouTube στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνια, έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς από ένοπλο.

Όπως μετέδωσε το MSNBC νεκρή είναι μια γυναίκα η οποία φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα στα γραφεία, ενώ όπως τονίζει το τηλεοπτικό δίκτυο υπάρχει άγνωστος αριθμός θυμάτων.

Νωρίτερα, μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ABC7 News ότι η ύποπτη ήταν λευκή και φόραγε κεφαλομάντηλο. Ο τηλεοπτικός σταθμός απέδωσε την περιγραφή σε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία, την οποία δεν κατονόμασε.

Άλλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν νωρίτερα σε πολλούς τραυματίες από σφαίρες, χωρίς να δώσουν κάποιον αριθμό ή λεπτομέρειες για την κατάστασή τους.

«Άκουσα πυροβολισμούς και είδα κόσμο να τρέχει, ενώ βρισκόμουν στο γραφείο μου», ανέφερε στο Twitter ένας εκ των εργαζομένων, ωστόσο ο ίδιος και συνάδελφοί του δεν είχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή εκκενώσει το κτίριο. Λίγο αργότερα ανέφερε ότι βρίσκονταν εκτός κτιρίου και ασφαλείς.

Η αστυνομία του Σαν Μπρούνο επιβεβαίωσε στη συνέχεια μέσω Twitter ότι ερευνά περιστατικό με ένοπλο, συστήνοντας στους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Kαι ο εκπρόσωπος του γενικού νοσοκομείου Σαν Φρανσίσκο ανέφερε στο NBC ότι έχουν μεταφερθεί εκεί άτομα εξαιτίας του συμβάντος.

Το ABC7 News μετέδωσε ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά. Ανάμεσά τους ένας δέχτηκε σφαίρα στο στήθος. Παρόλα, αυτά η αστυνομία δεν έχει κάνει λόγο μέχρι στιγμής για τραυματίες.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα