23.3 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ζει με δυο συντρόφους και αναζητά τρίτη

Ο Adam Lyons δεν θυμίζει σε τίποτα έναν ακαταμάχητο καρδιοκατακτητή, ωστόσο ο ίδιος αποδεικνύει ότι μπορεί να έχει σχέση με δυο γυναίκες ταυτόχρονα και να επιθυμεί να γνωρίσει ακόμη μια.

Ο Adam και οι δυο σύντροφοί του ζουν στο Λονδίνο όλοι μαζί σε ένα σπίτι και υποστηρίζουν ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι με αυτή τη “παράξενη” μορφή σχέσης. Οι σύντροφοί του Brooke Shedd και Jane Shalakhova έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι οι δυο τους θα πρέπει να μοιράζονται τον ίδιο άντρα, αλλά και το γεγονός ότι σε αυτή τη πολύπλοκη σχέση θα προστεθεί σύντομα ακόμη μια.

Η Brooke έχει έναν γιο με τον Adam και γνωρίστηκαν μέσω της πρώην συζύγου του Αλεξάνδρα. Από τότε το δίδυμο, που σχεδιάζει να μετακομίσει στις ΗΠΑ, είναι αχώριστο.

Λίγο καιρό αργότερα, στη ζωή τους ήρθε η Jane, φωτογράφος στο επάγγελμα, που αποτέλεσε από την την αρχή ένα σημαντικό πρόσωπο και για τους δυο.

“Είμαστε όπως κάθε άλλη οικογένεια, η μόνη διαφορά είναι ότι στη δική μας υπάρχει ένας μπαμπάς και δυο μαμάδες που ζουν όλοι κάτω από την ίδια στέγη”, δηλώνει ο ίδιος.

Play Button

 

Ο Adam και η Brooke ξεκίνησαν τη σχέση τους σαν φίλοι, ωστόσο εξελίχθηκε σε κάτι πιο δυνατό, ενώ σύντομα άρχισαν να δρουν σαν ομάδα χωρίς να αφήσουν κατά μέρος τις συνήθειες και προτιμήσεις τους στην προσωπική τους ζωή.

“Όταν η Jane ήρθε στη ζωή μας γνωρίζαμε ότι ήταν ιδιαίτερη και σύντομα τα πράγματα άρχισαν να λειτουργούν πολύ καλά μεταξύ μας, έτσι αποφασίσαμε να μείνουμε όλοι μαζί”, αναφέρουν.

Πλέον, οι τρεις τους αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται ένα τέταρτο άτομο να προστεθεί στη σχέση τους, ώστε να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον η ζωή τους.

“Είμαστε  πιστοί και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα δεσμευτεί και στους τρεις μας ή να συνηθίσει στον τρόπο ζωής μας”, τονίζουν.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα