14.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η αποθέωση του Μέσι (video)

Ένα ακόμα ρεκόρ καταρρίφθηκε από τον Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός σκόραρε χατ τρικ στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη και έγινε… μύθος στη La Liga. Ξεπέρασε τα 251 γκολ, όσα είχε δηλαδή ο Τέλμο Θάρα, έφτασε τα 253 και ακόμα έχει… πολύ μέλλον!

Το θρυλικό κανόνι της Μπιλμπάο, με τη φανέλα της οποίας είχε 251 γκολ σε 277 ματς, έπεσε στη δεύτερη θέση και ο Μέσι έχει τη δυνατότητα να… ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη! Στον πίνακα του Καμπ Νόου εμφανίστηκε το πρόσωπο του αρχηγού των Καταλανών, γράφοντας «ξεπέρασε τον Θάρα».

Ο Μέσι πλέον είναι: Πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα, πρώτος σκόρερ στο Champions League (μαζί με τον Ραούλ), πρώτος σκόρερ στα clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης και κορυφαίος σκόρερ της Μπαρτσελόνα. Απλά θρύλος!

Δείτε στο video το ιστορικό γκολ. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ακόμα για να συμπληρωθεί το χατ-τρικ, το 27ο του Λέο στη Μπάρτσα! Η αποθέωση από τους συμπαίκτες του ήταν ανάλογη του επιτεύγματός του! Στη gallery δείτε το γκολ που ολοκλήρωσε το χατ-τρικ και τον τρόπο που τον τίμησαν οι υπόλοιποι Μπλαουγράνα με το σφύριγμα της λήξης.

Τα γκολ

Από τα 253 γκολ που έχει πετύχει ο Λέο, τα 206 έχουν μπει με το αριστερό, τα 38 με το δεξί, τα 8 με το κεφάλι και το ένα με το… χέρι! Δείτε την… χρονική και τη γεωγραφική κατανομή τους!

MESSI

https://vine.co/v/O1B6OwTFE5l

https://vine.co/v/O1Bb21dIM0m

http://www.youtube.com/watch?v=c1by4qABpUY

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα