24.9 C
Thessaloniki
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η ορκωμοσία Τσίπρα

Ορκίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο προεδρικό μέγαρο ο νέος πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι στενοί του συνεργάτες, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Παππάς και Σπύρος Σαγιάς, ο οποίος φημολογείται πως θα καταλάβει τη θέση του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης.

Στη φωτό που συνοδεύει το παρόν κείμενο, ο Σπύρος Σαγιάς είναι ο πρώτος από δεξιά. Δίπλα του είναι ο Νίκος Παππάς, ο Πάνος Σκουρλέτης και ένας ακόμη στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα.

Ο Σπύρος Σαγιάς είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Εμπορικό Δίκαιο (D.E.A), Πανεπιστήμιο Panthéon Assas Paris II, Droit Commercial.

Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Μέλος του  Ελληνοβρετανικού, Ελληνογαλλικού και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Δικαίου Τεχνολογίας και Κατασκευών.

Ειδικεύεται σε θέματα εμπορικού και δημοσίου δικαίου, με έμφαση τις υπηρεσίες νομικού συμβούλου στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, ιδίως σε ζητήματα δημόσιου οικονομικού δικαίου (δημόσιες συμβάσεις, δημόσια έργα, συμβάσεις παραχώρησης, επενδυτικά σχέδια).

Ο ίδιος μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα