22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η πλατεία Αριστοτέλους έγινε γήπεδο ποδοσφαίρου (pics)

Σε ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου μετατράπηκε σήμερα η πλατεία Αριστοτέλους, για καλό σκοπό. Στην πλατεία στήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένας αγωνιστικός χώρος για να φιλοξενήσει ένα τουρνουά – γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης και συντροφικότητας.

Στη δράση συμμετέχουν η Εθνική Αστέγων, η ΧΑΝΘ, το ACT, οι κορασίδες του ΠΑΟΚ, προσφυγόπουλα από ξενώνες φιλοξενίας της ΑΡΣΙΣ, ο Φάρος του Κόσμου, εθελοντές από το Σώμα Διασωστών και Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, φίλοι του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» και φυσικά οποιοδήποτε άλλος έχει διάθεση για χαρά και παιχνίδι. Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε στις 11:00 και οι αγώνες θα συνεχιστούν ως τις 14:00. Κάθε αγώνας έχει διάρκεια 14 λεπτά και θα τηρηθούν οι κανονισμοί, που διέπουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων.

Σήμερα, η Εθνική Αστέγων θα βρεθεί με το γηπεδάκι της στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Βέροιας για να συναντηθεί με τα προσφυγόπουλα, με στόχο μέσα από μία μπάλα, τη συνάντηση, το παιχνίδι, να δώσει (και να πάρει) λίγη χαρά παραπάνω, ένα χαμόγελο.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες του thestival.gr:

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα