17.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Ποπ δεν είναι Ροκ όμως πουλάει (pics)

Νεόκοποι τραγουδιστές ξεπουλάνε σαν τρελοί αφήνοντας πίσω τους μεγαθήρια όπως Beatles και Μπομπ Μάρλεϊ.

Η αλήθεια πονάει τους λάτρεις της ροκ μουσικής. Αστέρια της ποπ αφήνουν πίσω τους θρυλικά συγκροτήματα όπως είναι οι Beatles και Led Zeppelin και μεγάλα ονόματα όπως ο Τζονι Κάς και ο Μπομπ Μάρλεϊ. Δείτε παρακάτω μερικές από τις αλήθειες που ίσως σοκάρουν:
Το single «Tik-Tok» της Ke$ha πούλησε περισσότερα αντίτυπα από οποιοδήποτε single των Beatles ή των Nirvana.
Το κομμάτι του ράπερ Flo Rida, «Low», πούλησε 2 εκατομμύρια περισσότερα αντίτυπα από το «Hey Jude» των Beatles.
Ke$ha
a1
Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει 55 εκατομμύρια followers στο Twitter followers, κατά πολύ περισσότερους από τους Ομπάμα και Πάπα.Το άλμπουμ «Spice» των Spice Girls, πούλησε περισσότερα αντίτυπα από κάθε άλμπουμ του Μπομπ Μάρλεϊ.
Μπομπ Μάρλεϊ
a2
Η Rihanna είχε 10 singles στην πρώτη θέση, κάτι που δεν έχουν ζήσει οι Led Zeppelin, REM, και Depeche
Mode.
Depeche Mode
a2
Το τραγούδι της Σελίν Ντιόν «Falling into you» πούλησε περισσότερο από κάθε δίσκο των Nirvana, Μπρους Σπρίνγκστινγκ και QueenΗ Κέιτι Πέρι κατέχει το ίδιο ρεκόρ με τον Μάικλ Τζάκσον με τα περισσότερα νούμερο ένα single από ένα άλμπουμΗ Μπάρμπαρα Στρέιζαρντ έχει πουλήσει περισσότερα από 140 εκατομμύρια αντίτυπα από τους Pearl Jam, Τομ Πέτι και Τζόνι ΚάςΕίκοσι εκατομμύρια άνθρωποι προμηθεύτηκαν το άλμπουμ του άγνωστου Μπιλι Ρέι Σάιρους «Some gave all». Περισσότερα από κάθε άλμπουμ του Μπομπ Μάρλεϊ.Το καστ του Glee είχε περισσότερα τραγούδια στη λίστα επιτυχιών από τους Beatles.
Beatles
a2
πηγή: newsbeast.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα