18.6 C
Thessaloniki
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η 27χρονη κόρη του Καρρά! (pics)

Ο Βασίλης Καρράς μπορεί να είναι γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, ωστόσο, λίγα πράγματα για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του είναι γνωστά.

Ο γνωστός τραγουδιστής, λοιπόν, έχει μια 27χρονη κόρη την Ειρήνη Κεσογλίδου (αυτό είναι το πραγματικό επώνυμο του Βασίλη Καρρά), η οποία δεν χορταίνει να βλέπει τον πατέρα της επί σκηνής να ερμηνεύει τις επιτυχίες του και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Είναι μια απο τις μεγαλύτερες φανς του και πολύ συχνά πηγαίνει στα μαγαζιά στα οποία εμφανίζεται για να τον απολαύσει επί σκηνής.

Η Ειρήνη, που αποφεύγει συστηματικά τη δημοσιότητα, βρέθηκε πρόσφατα για διακοπές στη Σαντορίνη μαζί με τους γονείς της από όπου και η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία, όπου πόζαραν με επιχειρηματία μαγαζιού που βρέθηκαν.

kori-kara3

Η 27χρονη ακολουθεί διαφορετική επαγγελματική πορεία από αυτή του πατέρα της, έχοντας αναλάβει τη λειτουργία του«Χωριού της Ειρήνης», τη μεγάλη μονάδα φιλοξενίας και διασκέδασης σε παραδοσιακό ύφος που διατηρεί ο πατέρας της στην περιοχή Καρδία, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

kori-kara1

Στο «Χωριό», που έχει πάρει το όνομά της, πραγματοποιούνται κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ είναι κι ένα όμορφο μέρος ξεκούρασης για τους Θεσσαλονικείς.

«Η κόρη μου ασχολείται με το “Χωριό Ειρήνη”. Εγώ της είπα τις δυσκολίες και την αλήθεια για τη ζωή του καλλιτέχνη. Είναι θέμα δικό της το τι θα επιλέξει να κάνει τελικά. Πάντως ναι… Είμαι χαζομπαμπάς!», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του για εκείνη και το εννοούσε.

kori-kara9

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα