21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Samsung τρολάρει το iPhone 6 (video)

Η κόντρα μεταξύ Android – iOS και ειδικά Samsung vs Apple δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει, τόσο μεταξύ χρηστών όσο και σε επίπεδο εταιρειών οι οποίες την τροφοδοτούν. Αυτή την φορά τον λόγο έχει η Samsung που δημοσίευσε δύο νέα promo βίντεο τα οποία συγκρίνουν το Galaxy S6 Edge με το iPhone 6.

Και τα δύο βίντεο έχουν περίπου το ίδιο συμπέρασμα, δηλαδή ότι το Samsung Galaxy S6 Edge είναι «καλύτερο» από το iPhone 6 και ότι «δεν δημιουργούνται όλα τα smartphones για να είναι ισάξια».

Στο πρώτο, η Samsung δείχνει τι μπορεί να κάνει το Samsung Galaxy S6 Edge, με την νέα κυρτή του οθόνη. Πιο συγκεκριμένα το κυρτό μέρος της οθόνης που ονομάζεται Edge μπορεί να δείξει διάφορα χρώματα, ανάλογα με το ποια επαφή σε καλεί, τα γραπτά μηνύματα, τις ειδήσεις, τον καιρό και άλλες πληροφορίες. Την ίδια στιγμή αναφέρει ότι το iPhone 6 δεν δείχνει τίποτα, αλλά τουλάχιστον έχει λειτουργία δόνησης.

https://youtu.be/itvYetQEpjM

Στο δεύτερο βίντεο, η Samsung μας θυμίζει ότι το Galaxy S6 Edge έχει ασύρματη φόρτιση και wide angle μπροστινή κάμερα, πράγματα τα οποία δεν έχει το iPhone 6.

https://youtu.be/uyMTAKx5BEA

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα