12.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Κλειστά σχολεία αύριο λόγω των διακοπών νερού

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο σχολεία στη Θεσσαλονίκη, λόγω των προβλημάτων υδροδότησης που έχουν δημιουργηθεί από την βλάβη σε αγωγό της ΕΥΑΘ.

Ειδικότερα κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 30 Μαρτίου, όσα σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης δεν έχουν υδροδοτηθεί μερί σήμερα.

Σύμφωνα με τον δήμο Θεσσαλονίκης, “λόγω των προβλημάτων υδροδότησης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, θα παραμείνουν κλειστά όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου”.

Παράλληλα με απόφαση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα.

Με απόφαση του δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου, αύριο με την έναρξη των μαθημάτων δεν θα μπουν τα παιδιά στις αίθουσες, εάν δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στα σχολεία.

Τέλος στο δήμο Καλαμαριάς, η διοίκηση του δήμου κάλυψες τις ανάγκες υγιεινής και καθαριότητας των σχολείων με μια υδροφόρα, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και αύριο.

Μέσα στη μέρα αναμένονται και οι αποφάσεις των υπολοίπων δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζονται και σήμερα για τρίτη μέρα, τα προβλήματα υδροδότησης στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, ύστερα από την βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, που τροφοδοτεί με νερό τη Θεσσαλονίκη.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα