14.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και υδροπλάνα στην Αμφίπολη;

Την ώρα που το παγκόσμιο βλέμμα είναι στραμμένο στο μυστικό που κρύβεται στην Αμφίπολη, όπου τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πόλος έλξης εκατοντάδων τουριστών, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο το επενδυτικό ενδιαφέρον στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φαίνεται πως θα «επιστρατευτούν» ακόμα και υδροπλάνα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες που θέλουν να βρεθούν κοντά στο σημείο των ανασκαφών.

Σύμφωνα με τη Daily news, εταιρεία έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να «προσυπώσει» τουλάχιστον τρία υδροπλάνα στο λιμάνι της Αμφίπολης. Μάλιστα, με επιστολή της προς τον Δήμο και τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Μελίτο, η εταιρεία γνωστοποιεί πως έχει συμπεριλάβει στον σχεδιασμό δικτύου υδατοδρομίων και το λιμάνι της περιοχής και ζητά να ανάψει το «πράσινο φως» για την αδειοδότηση, την κατασκευή και λειτουργία του υδατοδρομίου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εταιρεία εκτιμά πως με τη διασύνδεση της Αμφίπολης με υδροπλάνα, εκτός από άμεσα οικονομικά οφέλη θα συνδράμει και στην περαιτέρω ενίσχυση και προβολή του πολιτιστικού προϊόντος εντός και εκτός συνόρων.

πηγή: newsbomb.gr

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα