14.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λυκουρέζο-Καλογρίδη:«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη είναι σχεδόν δύο μήνες μαζί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά στις 8 Μαρτίου και από τότεξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας. Κανένας από τους δύο τους δεν θέλησε να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Το περιοδικό Down Town με δημοσίευμά του αναφέρεται στη γνωριμία του ζευγαριού και στην πολυσυζητημένη σχέση του, βασιζόμενο σε όσα λέει φιλικό πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιον τρόπο, η Νατάσα ήταν μια τονωτική ένεση για τον Αλέξανδρο από την κατάθλιψη που πέρασε το φθινόπωρο με τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής. Του έδωσε νέα προοπτική στα πράγματα, τον έκανε να κανονίσει ταξίδι στις Μαλδίβες το Πάσχα». Στο ταξίδι αυτό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με την Νατάσα Καλογρίδη: «Στις Μαλδίβες της καθάριζε τον αστακό, της γέμιζε το ποτήρι, ήθελε να είναι συνέχεια μαζί της στο δωμάτιο».

Η γνωριμία τους
Στις 4 Μαρτίου, στα γυρίσματα του Hell’s Kitchen όπου πήγαν μαζί η Νατάσα Καλογρίδη, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Τρύφωνας Σαμαρά και ο Βασίλειος Κωστέτσος, η ηθοποιός είπε στον Νίκο Κοκλώνη ότι θέλει να δημιουργήσει ένα κανάλι στο You tube και ψάχνει τον δικηγόρο που θα αναλάβει να την ενημερώσει σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα. Εκείνος της πρότεινε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Ο Αλέξανδρος και η Νατάσα βγαίνουν το πρώτο ραντεβού για να γνωριστούν στις 8 Μαρτίου στο Baraonda που τραγουδάει ο Γιάννης Πάριος. Αν και ακούγεται περίεργο πώς κάνουν ένα επαγγελματικό ραντεβού σε νυχτερινό κέντρο, αυτό συνέβη.

Την επόμενη ημέρα ο ποινικολόγος τής τηλεφωνεί για να βγουν για φαγητό μόνοι τους κι εκείνη δέχεται χωρίς δεύτερη κουβέντα. Από εκείνο το βράδυ οι δύο τους είναι μαζί. Κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, μέχρι σήμερα άφησαν ανοιχτή την πόρτα αμέσως στα media και δεν έχουν καμία διάθεση να την κλείσουν εφόσον αυτά δεν τους ενοχλούν.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα