15.4 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μήνυμα Λεβέντη από τη Θεσσαλονίκη!

Στην πόλη που του έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές του Ιανουαρίου και τον στήριξε όσο καμία άλλη, τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, όπου πραγματοποίησε ομιλία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου της πόλης.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα ο Βασίλης Λεβέντης εμφανώς συγκινημένος τόνισε πως μετά από 25 χρόνια απαξίωσης ήρθε επιτέλους η δικαίωση.

” Κράτησε 25 χρόνια η απαξίωση και μόνο ένα μήνα η δικαίωση. Για αυτό και η συγκίνηση. Ήταν μια αμφισβήτηση όχι των λεγομένων μου γιατί αυτά ήταν κρυστάλλινα και πάντα αληθινά. Ήταν μια αμφισβήτηση από ένα πολιτικό σύστημα που βολευόταν και με ευδαιμονούσε και είχε εγκλωβίσει τους πολίτες.” δήλωσε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε “Έπρεπε να εξοντωθούμε! Η ζωή της ευδαιμονίας χρειαζόταν την εξόντωση τη δική μου και κάθε άλλου αγωνιστή που έλεγε την αλήθεια και χρειάστηκε η κατάρρευση του συστήματος για να έρθει η δικαίωση των αγωνιστών”.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε στις παλαιότερες δηλώσεις του, που προειδοποιούσε ότι θα η χώρα πηγαίνει στο γκρεμό και τότε όλοι τον πολεμούσαν.

” Είχα προειδοποιήσει ότι, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Προειδοποίησα ότι όλη αύτη εφήμερη ευδαιμονία θα οδηγούσε σε εφιάλτη και μια χωρά η οποία δεν παράγει τίποτε και που όλοι θέλουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι , μια χώρα γεμάτη κλεφτές μια τέτοια χωρά είχε ημερομηνία λήξεως και πάλι καλά που κράτησε μέχρι το 2009 διότι αν δεν ήταν η ολυμπιάδα η κατάρρευση θα είχε έρθει από το 2000.” είπε ο Βασίλης Λεβέντης

Ο κ. Λεβέντης τόνισε πως η λύση και το τέλος της κρίσης προϋποθέτει να αλλάξουν όλα ριζικά και πως δεν είναι λύση να φεύγουν οι νέοι επιστήμονες στο εξωτερικό και να μένουν εδώ οι ηττοπαθείς.

Τέλος πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δηλώνοντας πως κάνουν ενορχηστρωμένη επίθεση στη Γερμανία για να καλύψουν τους ντόπιους ενόχους.

“Τα ρίχνουν όλα στη Γερμάνια για να αθωωθούν οι ντόπιοι ένοχοι ο Καραμανλής ο Σημίτης Παπανδρέου ο Μητσοτάκης, να αθωωθεί η ντόπια πολιτική ελίτ αυτή που μας πτώχευσε γιατί μην ξεχνάμε ότι καταφύγαμε στην Γερμανία αφού πτωχεύσαμε”.

πηγή:thestival

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα