18.7 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μεταγραφική “βόμβα” από τη Disney

Αναζωπυρώνονται οι προ ενός μήνα φήμες για προσπάθεια της Disney να εξαγοράσει τη Fox, οι οποίες «έσβησαν» -τότε- μετά από μερικές ημέρες, αλλά εκτίναξαν και την τιμή των μετοχών των εταιριών στα ύψη. Όπως αναφέρει η εξειδικευμένη στις εμπορικές συμφωνίες του Hollywood επιθεώρηση, «Deadline», θέλει οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να συνεχίζονται.

«Θέλω να ξεκινήσω με μια ζουμερή φήμη που γρήγορα εξαπλώνεται στην πόλη, ότι η Disney προοδεύει ταχύτατα στην κατεύθυνση της φημολογούμενης απόκτησης της Fox», γράφει η ανώνυμη πηγή της «Deadline» και την οποία αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Με την ίδια πηγή να προσθέτει: «Η εκδοχή που έφτασε στ’ αφτιά μου είναι ότι η φατρία Μέρντοκ θα κρατήσει τα τμήματα ειδήσεων και αθλητικών ειδήσεων, με το υπόλοιπο της τηλεόρασης και του κινηματογραφικού στούντιο να πηγαίνει στη Disney».

Σχόλια δεν υπήρξαν ούτε από πλευράς Disney ούτε από πλευράς Fox. Σύμφωνα με την επιθεώρηση, πολλοί στο Hollywood είναι νευρικοί ενόψει της απόκτησης άλλου ενός μεγάλου κινηματογραφικού στούντιο από την Disney. Από την άλλη, οι φανατικοί φίλοι της Marvel ενθουσιάζονται με την προοπτική να συναντηθούν οι X-Men και οι Fantastic Four με το Marvel Cinematic Universe της Disney…

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα