18.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα νύχτα τρόμου στο Λονδίνο!

Ο τρόμος επιστρέφει στο Λονδίνο, καθώς όπως μετέφεραν τα βρετανικά ΜΜΕ ένα βαν γύρω στις 2:20 (ώρα Ελλάδος) τα ξημερώματα έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στο τζαμί του Φίνσμπερι Παρκ βόρεια της αγγλικής πρωτεύουσας.

Αποτέλεσμα; Υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μαχαιρωμένο άτομο, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun.

Η εφημερίδα Evening Standard ανέφερε ότι ένα άτομο είχε μαχαιρωθεί από άτομο που βγήκε από το όχημα κοντά στο πάρκο Φίνσμπερι, ενώ μάρτυρες είπαν στον αγγλικό σταθμό Sky ότι το όχημα χτύπησε τουλάχιστον δέκα άτομα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον τραυματισμό αρκετών ατόμων και τη σύλληψη ενός ατόμου.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει χαρακτηρίσει το περιστατικό ως «σημαντικό συμβάν» και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

O ιμάμης του τζαμιού, Μοχάμεντ Κόζμπαρ, ανέφερε στη «Sun»: «Όποιος το έκανε αυτό, το έκανε για να βλάψει ανθρώπους και είναι τρομοκρατική επίθεση. Το ονομάζουμε τρομοκρατική επίθεση, όπως το κάναμε στο Μάντσεστερ, το Γουέστμινστερ και τη Γέφυρα του Λονδίνου».

«Υπάρχει ένας αριθμός θυμάτων στα οποία παρέχεται βοήθεια. Έχει συλληφθεί ένα άτομο», λέει η αστυνομία. Παράλληλα το όχημα σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail είχε ενοικιαστεί από εταιρεία στην Ουαλία.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα