13.6 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέες διακοπές νερού!

Έκτακτες διακοπές υδροδότησης βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας πονοκέφαλο στους καταναλωτές.

Μπορεί η βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού να έχει αποκατασταθεί και οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο ακόμη και σήμερα τα προβλήματα παραμένουν και είναι εμφανή.

Αυτή την ώρα χωρίς νερό μένουν οι εξής περιοχές:

– οι οδοί Ηλιουπόλεως, Καιστρίου και όλες τις παρακείμενες οδοί, στο δήμο Θεσσαλονίκης. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης, 14:00.
– η οδός Βασιλέως Ηρακλείου 43 και όλες τις παρακείμενες οδοί, στο δήμο Θεσσαλονίκης. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης, 17:00.
– η οδός Ολύμπο 114 και όλες τις παρακείμενες οδοί, στο δήμο Θεσσαλονίκης. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης, 14:30.
– η οδός Σοφοκλέους 24 και όλες τις παρακείμενες οδοί, στην Σταυρούπολη. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης, 14:00.

Όπως επισημαίνει η ΕΥΑΘ, σε σχέση με τη μεγάλη βλάβη των προηγούμενων ημερών, συνίσταται για κατά τόπους προβλήματα οι καταναλωτές να επικοινωνούν με το call center της Εταιρείας (11124), ώστε να ενημερώνονται τα συνεργεία της περιοχής και να διενεργούν ελέγχους. Επίσης για τυχόν θέματα θολότητας να επικοινωνούν με το Χημείο Ύδρευσης, στο τηλέφωνο: 2310226821

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα