14.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεσπά η 22χρονη που μαχαίρωσε τρεις κοπέλες

Η υπόθεση της 18χρονης φοιτήτριας του ΟΑΕΔ Μαρίας που πριν λίγους μήνες είχε επιτεθεί με μαχαίρι που είχε στη τσάντα της σε συμφοιτήτριές της στη σχολή είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Η ίδια αρχικά στον Εισαγγελέα είχε υποστηρίξει ότι επρόκειτο για ένα ξέσπασμά της στο οποίο οδηγήθηκε μη αντέχοντας πια τη δραματική καθημερινότητα στη σχολική κοινότητα που περιελάμβανε σκληρό bulling από τις συμφοιτήτριές της, οι οποίες την κορόιδευαν για την καταγωγή της και την εξωτερική της εμφάνιση όπως η ίδια είχε ισχυριστεί.

Ακολούθησε η νοσηλεία της σε ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου μετά από καιρό παραμονής της εκεί υπό την επίβλεψη γιατρών και ψυχολόγων τελικά επέστρεψε στην οικογένεια και το σπίτι της.

Και ενώ προετοιμαζόταν για να δώσει εξετάσεις προκειμένου να πάρει το πτυχίο νοσηλεύτριας θα ενημερωνόταν πως δε θα μπορούσε να λάβει μέρος στις εξετάσεις καθώς είχε ήδη “μείνει” στην ίδια τάξη λόγω απουσιών.

«Αυτό την τσάκισε πραγματικά. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να πάρει το πτυχίο της, να κάνει τους γονείς της περήφανους, να βρει μία δουλειά και να ξεκινήσει τη δική της ζωή. Δεν το έβαλε κάτω διάβασε όλο το καλοκαίρι για να πάει να επανεξεταστεί το Σεπτέμβριο αλλά και πάλι δεν έγινε δεκτό το αίτημά της χωρίς κανένας να δίνει ουσιαστική απάντηση στο κορίτσι. Είναι σαφές ότι έχει καταρρακωθεί το ηθικό της. Μου έλεγε πως νιώθει έναν πόλεμο χωρίς τέλος να γίνεται σε βάρος της μία συνεχιζόμενη κακοποίηση όπως μου είπε γεγονός που την οδηγεί στη σκέψη να μη θέλει πλέον να συνεχίσει να ζει στην Ελλάδα και να φύγει να βρει την τύχη της στην πατρίδα των γονιών της στο Καζακστάν», λέει η δικηγόρος της 18χρονης φοιτήτριας

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα