15.9 C
Thessaloniki
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ξυπόλητος ο Μπουτάρης

Ξυπόλοτητος για καλό σκοπό περπάτησε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει, το κατάστημα TOMS στην στοά Πελασώφ.

Η εταιρεία καλεί τον κόσμο να περπατήσει για μία μέρα χωρίς παπούτσια, να τραβήξει μια φωτογραφία και να την ανεβάσει στο Instagram. Όσο περισσότεροι χρήστες ανεβάσουν τη φωτογραφία τους ξυπόλητοι τόσο πιο πολλά παιδιά θα αποκτήσουν παπούτσια.

Παρέα με τον Γιάννη Μπουτάρη συμμετείχαν και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου, Καλυψώ Γούλα και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας.

Η φιλανθρωπική εταιρεία ΤOMS, που πρόσφατα απέκτησε το πρώτο της κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και στην στοά Πελασώφ, ακολουθεί την τακτική One for One®: για κάθε ζευγάρι παπούτσια που πουλάει, δωρίζει ένα ζευγάρι σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα TOMS έγιναν μόδα και λίγα χρόνια αργότερα η φιλοσοφία τους επεκτάθηκε στα οπτικά είδη, αλλά και στις τσάντες, με την αποκατάσταση της όρασης ενός ανθρώπου και τον ασφαλή τοκετό μίας γυναίκας αντίστοιχα.

Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί περισσότερα από 30 εκατομμύρια παπούτσια σε παιδιά και έχουν βοηθηθεί 275.000 άνθρωποι.

Το 2014, ο Mycoskie λάνσαρε και το δικό του καφέ, τον “TOMS Roasting Co”, με σκοπό να προσφέρει νερό σε χώρες που το χρειάζονται.

Πηγή: thestival.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα