24.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο γάμος της Δούκισσας με τον γιο του κυρ Σάββα

Πριν από λίγο η πιο όμορφη ίσως Ελληνίδα, η εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται στην οικία Θεοδωρίδη στη Μύκονο. Αν και έγινε προσπάθεια τόσο απ’ την πλευρά της νύφης όσο και του γαμπρού να μην διαρρεύσει φωτογραφικό υλικό και βίντεο, κάτι τέτοιο όπως αναμενόταν δεν κατέστη δυνατό.

Δεν χρειάστηκαν καν οι παπαράτσι για να βγουν φωτογραφίες των δυο στο διαδίκτυο από τη στιγμή του μυστηρίου.

Το έκαναν οι ίδιοι οι καλεσμένοι, οι οποίοι ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο instagram φωτογραφίες και βίντεο της Δούκισσας και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Για τη νύφη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες περιγραφές. Φανταστείτε το πιο όμορφο πλάσμα που έχετε δει ποτέ, πολλαπλασιάστε το επί 10 και θα έχετε μπροστά σας την εικόνα της Δούκισσας Νομικού. Η Δούκισσα έφτασε στην εκκλησία μαζί με τον πατέρα της, τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Νομικό, ο οποίος και την…παρέδωσε στον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Δείτε την υπέροχη νύφη στις πρώτες φωτογραφίες απ’ το βίντεο που ανέβασε στο instagram της η Ελίνα Καντζά.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα