17.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Γιαννακόπουλος στη Βουλή (video)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ και πρόεδρος του ΣΑΦΕ βρέθηκε στη Βουλή και μίλησε για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στο χώρο του φαρμάκου μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Χαρακτήρισε “βλάκες, στημένους ή άσχετους” όσους πρότειναν και θα ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο που θα στείλει στην ανεργία και στη φτώχεια χιλιάδες οικογένειες.

«Οποιοιδήποτε παρακολουθούν τον τομέα του φαρμάκου και το τι έχει γίνει, αν δεν έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα είναι είτε στημένοι, είτε βλάκες, είτε άσχετοι…» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Να είσαστε βέβαιοι ότι το φθηνό ελληνικό φάρμακο θα αντικατασταθεί με ξένο ακριβό φάρμακο, θα έρθουν αυτοί στη χώρα μας. Και κάποια στιγμή θα αποδειχθεί».

Για την επερχόμενη ανεργία: “Έχουμε 11.000 θέσεις εργασίας και οφείλω από αυτό εδώ το βήμα να σας πω τι σημαίνει το να ψηφίσετε “ναι” και να περάσει αυτό το άρθρο. Σημαίνει ότι 11.000 άνθρωποι θα μείνουν στο δρόμο, σημαίνει ότι επιχειρήσεις δεκαετιών θα κλείσουνε, σημαίνει ότι η χώρα μας στην όποια επόμενη διαπραγμάτευση δεν θα μπορέσει να έχει στη φαρέτρα της φάρμακο, ό,τι μας φέρνουνε οι ξένοι θα πρέπει να λέμε “ναι” σε όλα. Να είσαστε βέβαιοι ότι το φθηνό ελληνικό φάρμακο θα αντικατασταθεί με ξένο ακριβό φάρμακο, θα έρθουν αυτοί στη χώρα μας. Και κάποια στιγμή θα αποδειχθεί”.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής:

https://www.youtube.com/watch?v=gupwFsiqFFU

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα