21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο καιρός μέχρι την Πρωτοχρονιά

Καιρός για όλα τα…γούστα θα επικρατήσει στην χώρα από το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου σύμφωνα με την επταήμερη πρόβλεψη της ΕΜΥ. Το Σάββατο αναμένονται νεφώσεις και τοπικές ισχυρές καταιγίδες με ανέμους έως και 6 μποφόρ, χιόνια στα ορεινά. Την Κυριακή παραμονή Πρωτοχρονιάς ο καιρός θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο από τα δυτικά.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο καιρός θα είναι αίθριος με συννεφιές και τοπικές ομίχλες, ανέμους έως και 5 μποφόρ και θερμοκρασία σε άνοδο. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει από την Τετάρτη.

Η αναλυτικά πρόγνωση αναφέρει:

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΣΤΑΤΟΣ-ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ, ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ. ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ

ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 31-12-2017

ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 01-01-2018

ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ 2 ΜΕ 3 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 5.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΟΔΟ

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα