22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Πρέπει να κόψουμε το ίντερνετ”

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρότεινε αυτή τη λύση ως μέτρο στους τρομοκράτες, τους οποίους αποκάλεσε «αποτυχημένους» και «παράφρονες» ενώ σχολίασε πως η Σκότλαντ Γιαρντ τους ήξερε

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε συρμό στο μετρό του Λονδίνου, προκαλώντας πανικό στους Λονδρέζους καθώς αρκετοί άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, φοβούμενοι για την ζωή τους. Η αστυνομία του Λονδίνου, έδρασε ταχύτατα, εντόπισε τον κουβά με την εκρηκτική ουσία, και χαρακτήρισε την επίθεση «τρομοκρατική». Ακούγοντας αυτό, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, χρησιμοποίησε γι άλλη μια φορά το αγαπημένο του Twitter, για να γνωστοποιήσει στην παγκόσμια κοινότητα τις σκέψεις του.

«Ακόμα μια επίθεση στο Λονδίνο από έναν αποτυχημένο τρομοκράτη. Αυτοί οι άρρωστοι και παράφρονες άνθρωποι ήταν στο στόχαστρο της Σκότλαντ Γιαρντ. Πρέπει να δρούμε εκ των προτέρων!» είπε ο Τραμπ σε ένα τουίτ του.

Φυσικά όμως δεν έμεινε εκεί και, όπως συνηθίζει, επανήλθε μερικά λεπτά αργότερα με νέο, στο οποίο πρότεινε και… τη λύση του προβλήματος: «Οι αποτυχημένοι τρομοκράτες πρέπει να αντιμετωπιστούν με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το διαδίκτυο είναι το κύριο εργαλείο στρατολόγησής τους το οποίο πρέπει να κόψουμε και να χρησιμοποιούμε καλύτερα!», πρότεινε ο Αμερικανός.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα